Alt til kontoret


Americano

En enkel eller dobbel espresso servert i cappuccino- eller kaffekopp som fylles opp med varmt vann, eventuelt så mye som gjesten ønsker.


Lungo

Tilberedningstiden er den samme som for en espresso, men kaffen males grovere og mengden blir dermed større.


Espresso

Ca. 30 ml kaffe laget på ca. 25 sek. «under trykk» i en spesialmaskin. Espressoen får et nydelig skum på toppen, kalt crema.


Doppio

Dobbel espresso. To enkle espressoer som serveres i en større kopp.


Ristretto

Tilberedningstiden er den samme som for en espresso, men kaffen males finere og mengden blir dermed mindre.


Kaffee créme

Kaffee créme er en syrlig aromatisk kaffedrikk. Den er laget av van- lige, lysbrente bønner, og smaker mildere enn espresso. Kaffee créme tilberedes også kopp...


Espresso Con Panka

Espresso toppet med ristet, tyktflytende kremfløte.


Esrersso Macchiato

Espresso «flekket» med en skvett melk eller melkeskum til pynt.