Alt til kontoret


Inventum Øst

Inventum Øst AS leverer absolutt alt til kontoret innen data, kontormaskiner, rekvisita og interiør. Fra egen serverpark installert i rom som tidligere ble benyttet til bankhvelv av Sparebanken, leverer vi asp-tjenester til en rekke bedrifter i østlandsområdet. Selskapet ble stiftet i 1980 under navnet Elektrofagmannen og vi feiret således 30 års jubileum i 2010. I 1980 startet vi med salg, installasjon og service på internkommunikasjon/calling og installerte slike systemer hos en rekke store og små bedrifter i Hedmark og Oppland. Ett år etter etableringen i 1980 startet vi med salg- og service på kopimaskiner. Senere har det gått slag i slag, og stadig nye produktgrupper har kommet til.
Etter at vi deltok i etableringen av Inventumkjeden i 1999, hvor vi forøvrig er med på eiersiden, endret vi navnet til Inventum Øst AS. I dag selger vi komplette kontor- og dataløsninger og har etter hvert greid å etablere oss som et av de største kompetansesenterne på kontor og data i Hedmark og Oppland. Som medlem av Inventumkjeden har vi tilgang til mange av de kjente merkevarene innen kontor- og data, og med et samlet innkjøpspotensiale på mange hundre millioner kroner i kjeden, greier vi å få leverandørenes beste priser. Dette avspeiler seg blant annet i vår konkurransekraft.

Vårt salgs- og servicepersonell (hos Inventum Øst AS er alle salgs- og servicemedarbeidere) består av en blanding av "gammelt og ungt" mannskap, men de fleste har lang erfaring innen kontor- og data, og noen av medarbeiderne har vært ansatt i Inventum Øst AS siden etableringen i 1980, eller like etter den tid.