Alt til kontoret


Velkommen til Inventum Copysafe AS

Inventum CopySafe as har mer enn 20 års erfaring innenfor kontorbransjen, og er en trygg og solid samarbeidspartner for din bedrift. Det hele startet i 1989 i Seljestadv. 58 og siden har vi vært innom flere andre lokaler før vi nå er tilbake i bygget hvor det hele startet. Bedriften ble etablert med navnet CopySafe as og i begynnelsen gikk det mest i kopimaskiner og safer.

I gjennom årene har vi ekspandert og har nå ett fullsortiment å tilby våre bedriftskunder.
Vi har greid å etablere oss som en av de største aktørene i regionen og kan takke våre fornøyde og trofaste kunder for vår positive utvikling.

Etter at vi deltok i etableringen av Inventumkjeden, hvor vi forøvrig er med på eiersiden, endret vi navnet til Inventum CopySafe as. Som medlem av Inventumkjeden har vi tilgang til mange av de kjente merkevarene innen kontorbransjen, og med et samlet innkjøps potensial på flere hundre millioner kroner i kjeden, greier vi å få leverandørenes beste priser. Dette avspeiler seg blant annet i vår konkurransekraft, og er en medvirkende årsak til vår vekst.

Våre medarbeidere er en lett blanding av alle aldre og noen har vært med oss helt siden starten. Vi er i dag 8 ansatte som sammen jobber for å gjøre din hverdag lettere med å tilby moderne og funksjonelt utstyr tilpasset din arbeidssituasjon.

Seljestadveien 58 - 9406 Harstad

Generell info
Copysafe AS
Seljestadveien 58, 9406 Harstad.
Tlf 77 00 24 40 / Faks 77 00 24 50
post@copysafe.no / service@copysafe.no