Alt til kontoret


Belys din arbeidsplass

 

Skrivebordsbelysning er mye viktigere enn de fleste tror. Vårt arbeidsmiljø, vår arbeidsprestasjon og vår velvære blir påvirket av det. Det personlige arbeidslyset er en av de viktigste faktorene for å oppnå et godt arbeidsmiljø.

Akkurat nå har vi kampanje på to av Glamox Luxos mest solgte skrivebordslamper. Grip sjansen i dag, husk at små tiltak kan gjøre stor forskjell på arbeidsplassen.  

 

Split base blackSplit er spesielt godt egnet for store arbeidsflater hvor mye lys er nødvendig. Den gir dobbelt så mye lys som våre tradisjonelle skrivebordslamper. Denne nye skrivebordslampen gjør det enkelt å oppfylle kravene i den europeiske standarden for innendørs arbeidsplassbelysning, EN 12464-1.

Split er markedets beste ergonomiske skrivebordslampe med mye lys over stor flate. Dimmer og auto/av etter 9 eller 4 timer.

Kampanjepris (Split med fot): kr 1.995 ekskl. mva

* Bestillingsskjema nederst på siden

 

Trace greyTrace er en liten LED-skrivebordslampe med godt lysutbytte og minimalistisk design. En slank arm bærer det karakteristiske lampehodet som har form som en superellipse, et kvadrat med avrundede hjørner. Skrivebordslampen endrer form og uttrykk sett fra forskjellige vinkler. Til tross for sin beskjedne størrelse, har Trace en klar tilstedeværelse og holdning som gjør den egnet for de fleste moderne kontormiljøer. Kombinasjonen av rene linjer og et elegant lampehode gir den en tydelig personlighet.

Trace er kompakt, leken og ergonomisk og passer godt for kompakte arbeidsplasser. USB-lader, dimmer og auto/av etter 9 eller 4 timer. 

Kampanjepris (Trace med fot og USB lader): kr 1.295 ekskl. mva

* Bestillingsskjema nederst på siden


Les også: 

Trace mottar amerikansk designpris 

Ny led skrivebordslampe

 

Bestill her:  

 


Glamox Luxo Skrivebordslampe
* Feltet er pÂkrevd