Alt til kontoret


Kampanje Lenovo Miix 310 og Miix 510

I november og desember får du et unikt tilbud på Lenovo Miix 2-i-1 tablets her hos Inventum. Begge modeller leveres med WIN 10 Pro, LTE-støtte og tastatur. Finn den modellen som passer deg best!

Lenovo Miix 310 Lenovomiix310kampanjeikon

Passer til både livet og budsjettet ditt.

Den rimelige Miix 310 er en 10” tablet og PC i ett som er særdeles mobil, så du vil ikke føle deg begrenset til et trådløst signal, fysisk tastatur eller budsjett. 2-i-1 designet med avtakbart tastatur veier bare 1,1 kg og du kan bruke enheten både som et nettbrett og en bærbar PC. Med LTE-støtte kan du til og med være koblet til Internett via mobildata mens du er på farten og batteriet kan vare i opptil 10 timer med lokal videoavspilling på den nydelige skjermen. Ta den med overalt!

 

Lenovomiix510ikonLenovo Miix 510

Jobb eller fritid – du bestemmer. 12,2" Lenovo Miix 510 er 2-i-1-PC-en som tilpasser seg øyeblikket. Den elegante utformingen, de unike klokkereimhengslene og den fremragende ytelsen gjør at du kan stole på at Miix 510 er kraftig nok, uansett hva du holder på med. Bare koble fra tastaturet og bruk berøringsskjermen, eller slipp kreativiteten fri med den valgfrie Lenovo Active Pen. Hvor som helst, når som helst

 

 

 

 

Logoer lenovo intel